Enclavewerking

Wat doen we?

Ook in de zorgsector steekt Labor Arbeidskansen vzw haar handen uit de mouwen. Via een enclavewerking werken wij in onderaanneming van woonzorgcentra en rusthuizen om extra ondersteuning te bieden. Het takenpakket richt zich op de comfortondersteuning van de bewoners (huisvader-, huismoederconcept). Met deze samenwerking worden enerzijds de taken van het rusthuispersoneel verlicht en anderzijds krijgen de rusthuisbewoners meer persoonlijke aandacht.
De medewerkers van Labor Arbeidskansen vzw worden op verschillende afdelingen ingezet en worden aangestuurd en begeleid door hun begeleider.

Hoe werken we?

Binnen Labor Arbeidskansen vzw staan we voor een kwalitatieve dienstverlening. Aan de hand van voldoende overleg met het rusthuis / woonzorgcentrum stemmen we onze dienstverlening zo goed mogelijk af op de noden van de klant. Tussentijdse overlegmomenten en evaluaties zijn onontbeerlijk om bij te sturen indien nodig.
Het behaalde ISO 9001:2015 certificaat en ESF-label zijn een bevestiging hiervan.

Tegelijkertijd bieden we tewerkstellingskansen aan mensen die omwille van een of andere reden moeilijker terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. Hiervoor voorzien we opleiding en begeleiding zodat zij de nodige competenties onder de knie krijgen. Labor Arbeidskansen vzw is een maatwerkorganisatie. 

Er zijn drie ploegen tewerkgesteld in 3 woonzorgcentra (2 in Zonhoven en 1 in Munsterbilzen).

Voor meer informatie neem je best contact op met onze hoofdzetel: +32 89 56 85 65 of via het e-mailadres info@arbeidskansen.be

Contactgegevens

Labor Arbeidskansen vzw, St-Jozef
Appelboomgaardstraat 8
3740 Bilzen
Route op Google Maps
Labor Arbeidskansen vzw, H. Catharina
Engstegenseweg 3
3520 Zonhoven
Route op Google Maps
Labor Arbeidskansen vzw, 't Dorpvelt
Kleine Hemmenweg 2
3520 Zonhoven
Route op Google Maps

Onze website maakt gebruik van cookies om je surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Lees meer →