Cafetaria Veiligheidssite

Sinds oktober 2018 baat Arbeidskansen vzw de cafetaria uit op de veiligheidssite in Hasselt.
Op deze site zitten alle mogelijke hulpdiensten van de Regio Hoofdstad.

Samen met onze medewerkers bieden we iedere werkdag een dagschotel en soep aan die aangeleverd worden vanuit Resto Kieleberg. We vullen dit aan met enkele à la cartegerechten waaronder spaghetti, stoofvlees, … Ook zijn er dagelijks broodjes en wekelijks lekkere suggesties en promoties. 

Voor de mensen die in de nachtdienst werken, bieden we vanaf juni 2019 maaltijden in een verkoopautomaat aan. We organiseren regelmatig ontbijten en leveren vergaderbroodjes indien gewenst.

Voor meer informatie, een vrijblijvende prijsofferte of een bestelling neem je best contact op met de verantwoordelijke: +32 11 46 01 18 of via het e-mailadres trabajo.hasselt@arbeidskansen.be

Indien u een dagmenu wenst, gelieve dit op voorhand te bestellen zodat u zeker bent van uw portie!!

Openingsuren

Van maandag t.e.m. vrijdag alle dagen open van:

11u30-14u00 (dagmenu, warme gerechten, broodjes, ...)

8u30-15u30 (Broodjes - best op bestelling)

Vanaf 3 juni 2019 wordt onze verkoopsautomaat in dienst genomen. Er kan dan in principe steeds een maaltijd gekocht worden uit dit automaat tijdens de sluitingsuren. OPGELET!! betaling kan enkel via een bancontact-kaart.

Door de opgelegde maatregelen met betrekking tot het Corona-virus, zal de cafetaria gesloten zijn van 14 maart 2020 tot voorlopig 19 april 2020. Bedankt voor uw begrip.

Contactgegevens

Cafetaria Veiligheidssite
Zwarte Brugstraat 1
3500 Hasselt
Route op Google Maps

Onze website maakt gebruik van cookies om je surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Lees meer →