Taverne De Kolonie

“Taverne De Kolonie” is een gezellige taverne waar iedereen terecht kan voor een tasje koffie met taart, een kleine versnapering, een iets uitgebreider diner of gewoon voor een lekker glaasje wijn of een streekbiertje.

Daarnaast denken we ook aan onze allerkleinsten: een springkasteel bij goed weer, onze dieren (kippen, schapen, geiten, …), lekker zelfbereid ijs, pannenkoeken en diverse andere kindermenu’s.

Aan onze Taverne hangen tal van vergaderzalen vast die verhuurd worden voor conferenties, vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, … Hetgeen natuurlijk in combinatie kan met een lunch, diner of broodjesmaaltijd in de Taverne. Meer info hierover bij 'Vergaderzalen'.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende prijsofferte neem je best contact op met de verantwoordelijke: +32 89 59 23 62 of via het e-mailadres info@arbeidskansen.be

Openingsuren

Maandag                           10u00 - 18u00

Dinsdag t.e.m. vrijdag        10u00 - 20u00 

Door de opgelegde maatregelen met betrekking tot het Corona-virus, zal Taverne De Kolonie gesloten zijn van 14 maart 2020 tot voorlopig 19 april 2020. Bedankt voor uw begrip.

Contactgegevens

Taverne De Kolonie
Bilzerweg 88
3665 As
Route op Google Maps

Downloads

Menukaart Taverne De Kolonie

Onze website maakt gebruik van cookies om je surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Lees meer →