Over ons

Arbeidskansen vzw groepeert een aantal projecten die als voornaamste doel hebben het creëren van nieuwe kansen voor werkenden en werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we vooral door het opleiden tot en het zoeken of het aanbieden van (aangepast) werk.

Onze projecten bestaan o.a. uit opleidingscentra, reguliere werkplaatsen, sociale werkplaatsen, lokale diensteneconomie en een dienstencheques onderneming. Daarnaast is er ook nog ons arbeidszorgproject voor mensen die niet meer of nog niet kunnen werken in een beschermde of reguliere werkplek. Hiermee willen we het hele spectrum bereiken van mensen die, door omstandigheden, niet meer kunnen ingeschakeld worden op een activerende werkvloer tot mensen die, mits de juiste begeleiding, perfect kunnen functioneren op een reguliere werkplek.

Je kan onze projecten terugvinden verspreid over heel Limburg, van Maaseik, over Bocholt tot Bilzen en Borgloon. Door deze decentralisatie proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken en tewerk te stellen die elders uit de boot vallen.

Een kwalitatieve en positieve benadering van zowel onze cliënten en werknemers als van onze klanten staat centraal in onze werking.

Het bieden van nieuwe kansen voor iedereen die ervoor openstaat is onze missie!

Onze website maakt gebruik van cookies om je surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Lees meer →