Begeleiding voor
werkgevers

Wil jouw organisatie graag samenwerken met medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben? Of heb je vandaag al medewerkers die specifieke uitdagingen of belemmeringen op de werkvloer ervaren?

Onze coaching voor werkgevers

De jobcoaches van Arbeidskansen hebben de nodige kennis en ervaring om jouw organisatie professioneel te ondersteunen en begeleiden. We zijn er voor werkgevers die mensen willen laten leren en groeien in hun job.

Waaruit bestaat onze begeleiding?

Heb je vacatures die je moeilijk ingevuld krijgt en waarvoor je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans geeft? Dan helpen wij jou gericht zoeken. Is er een match? Dan begeleiden we jou en je nieuwe medewerker uiteraard ook graag bij alle verdere stappen.

Begeleiding aanvragen?

Mogelijk komt jouw bedrijf of organisatie in aanmerking voor financiële ondersteuning voor deze begeleiding. We ontdekken graag samen met jou de mogelijkheden.

Projecten waarin werkgevers kunnen instappen zijn onder meer Talentoscoop en ook Individueel Maatwerk, een financiële ondersteuning aan werkgevers en zelfstandigen bij de aanwerving en tewerkstelling van personen met een erkende arbeidsbeperking.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Petra Pakula via: petra.pakula@arbeidskansen.be of 0485 28 61 72.