Onze diensten

Bij Arbeidskansen maken we het verschil met onze veelzijdigheid. Van confectie, assemblage en verpakkingswerk tot horeca, huishoudhulp en klusjesdienst. 

Merkbaar én werkbaar anders

Bij Arbeidskansen stellen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tewerk. Op een zinvolle en duurzame manier. Afgestemd op hun talenten en interesses. Mét de nodige begeleiding en groeikansen. Zodat ook zij een bijdrage kunnen leveren aan de economie. 

Metaalverwerking

Van lassen tot plooien. Van zagen tot assembleren. Bij onze afdeling metaalverwerking is jouw werk in ervaren handen.

Industrieel verpakken

Verpakken van producten in folie, daar zijn we sterk in. Bij onze afdeling industrieel verpakken zijn zorgvuldigheid en maatwerk de sleutelwoorden.

Manueel verpakken en sorteren

Van sorteren, tellen en wegen tot verpakken, (her)etiketteren, samenvoegen en assembleren. Op onze AMA-afdeling weten we van aanpakken.

Confectie

Van zitmeubelen en matrassen tot stikwerk voor de ruimere textielindustrie. Onze afdeling confectie klaart voor jou de klus.

Montage en assemblage

Van eenvoudig tot meer complex (elektro)assemblage– en montagewerk. Bij onze afdeling assemblage en montage is jouw opdracht in goede handen.

Groenonderhoud

Gras maaien, hagen scheren, onkruid bestrijden, plantsoenen onderhouden, zwerfvuil opruimen: op onze afdeling groenonderhoud kun je rekenen!

Tuin- en klusjesdienst

Hulp nodig bij klusjes in en rond het huis? Ons enthousiaste tuin- en klusjesteam staat voor jou klaar! 

Huishoudhulp

Opruimen, stof vegen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen …  Dankzij onze huishoudhulpen kom je thuis in een proper huis.

Strijkatelier

Ontbreekt het jou aan de energie, de zin of het talent om te strijken? Besteed je strijk dan uit aan een van onze professionele strijkateliers!

Zorg

Dankzij hun helpende handen geven onze zorgmedewerkers het personeel in woonzorgcentra meer tijd voor zorgtaken en contact met bewoners.

Zaalverhuur

Op zoek naar een vergaderzaal of eventzaal in een groene omgeving, met heerlijke catering? Ontdek de mogelijkheden van De Kolonie in As.  

Catering

Van een broodjeslunch of soep voor je bedrijf tot dorpsrestaurants en catering in onze eigen (vergader)zalen: ons cateringteam staat voor jou klaar.

Hoe mogen we jou helpen?

Wil je samenwerken met Arbeidskansen? Of heb je een vraag over onze werking? We horen graag van je!

Ontdek meer over Arbeidskansen