Begeleiding voor
werkzoekenden

Resultaatgericht. Talentgericht. En mensgericht. Die drie sleutelwoorden omschrijven de aanpak van onze begeleiding van werkzoekenden het best.

Onze coaching voor werkzoekenden

Ons GOB (dat staat voor Gespecialiseerde opleiding, begeleiding en bemiddeling) is erkend door VDAB en GTB om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar werk. Dat kan werk in de reguliere of sociale economie zijn.

Heb je bepaalde uitdagingen of belemmeringen?
Ben je al lang werkloos?
Of ben/was je ziek en wil je terug aan het werk gaan?

Dan helpen wij jou stap voor stap om een job te vinden die bij jouw ervaring, talenten en interesses past.

Waaruit bestaat onze begeleiding?

Kortom, we helpen jou om drempels te overwinnen en zijn je grootste supporter op de weg naar een duurzame job!

Goed om te weten: we hebben veel contacten met werkgevers in Limburg. Maar ook binnen Arbeidskansen zelf zijn er heel wat mogelijkheden om werkervaring op te doen. We zijn een organisatie met een tiental afdelingen, verspreid over de provincie. Van confectie, metaalverwerking en verpakkingswerk tot horeca, groenonderhoud en huishoudhulp. Wie weet kom je als werkzoekende wel in onze organisatie terecht. Voor een stage, werkplekleren of een vaste job.

Begeleiding naar
werk aanvragen?

Dat verloopt via GTB of VDAB, afhankelijk van je situatie.

Je kunt instappen in verschillende types trajecten die de overheid kosteloos aanbiedt, zoals bemiddelingsvouchers, activeringstrajecten, TIBB anderstaligen en Capacity Building Lokale Partnerschappen. Maar maak je geen zorgen over al die opties: GTB, VDAB en ook wij helpen jou graag op weg!

Meer weten?

Neem gerust contact op met Petra Pakula via: petra.pakula@arbeidskansen.be of 0485 28 61 72.