Groenonderhoud

Gras maaien, heesters snoeien, hagen scheren, onkruid wieden en bestrijden, plantsoenen, grachten onderhouden, zwerfvuil opruimen én klimaatbossen aanplanten: op onze afdeling groenonderhoud kun je rekenen!   

 

Een hart voor groen en duurzaamheid

Onze groenteams gaan zowel aan de slag voor steden en gemeenten als voor bedrijven en particulieren. We vertrekken vanuit onze locaties in As en Kinrooi, maar onze groendiensten zijn in heel Limburg en zelfs een gedeelte van Nederlands-Limburg actief. Elk groenteam is op pad met een meewerkende begeleider. 

Een bijzonder project van Arbeidskansen is Klimaatbossen, waarbij teams van onze afdeling groenonderhoud bomen en struiken gaan planten op ‘verloren’ vierkante meters. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een groene, klimaatvriendelijke omgeving. 

Waarom Arbeidskansen inschakelen
voor groenonderhoud?

Tevreden klanten voor groenonderhoud zijn onder meer de steden en gemeenten As, Bocholt, Bree, Genk, Kinrooi, Maaseik en Oudsbergen. En tal van recreatiedomeinen, bedrijven en particuliere klanten. 

Meer weten?

Voor groenonderhoud in Kinrooi en omgeving: neem contact op met coördinator Carlo Meykens: carlo.meykens@arbeidskansen.be of 0484 77 17 73.

Meer weten?

Voor groenonderhoud in As en omgeving: neem contact op met coördinator Bram Warson: bram.warson@arbeidskansen.be of 0485 14 55 18.

Sfeerimpressies

Ontdek meer over Arbeidskansen