Hoe maken we bij
Arbeidskansen het verschil?

Met onze veelzijdigheid. We zijn er voor mensen met een grote tot minder grote afstand tot de arbeidsmarkt. En we zijn er voor klanten met de meest uiteenlopende opdrachten.

Merkbaar én werkbaar anders

Bij Arbeidskansen stellen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tewerk. Op een zinvolle en duurzame manier. Afgestemd op hun talenten en interesses. Mét de nodige begeleiding en groeikansen. Zodat ook zij een bijdrage kunnen leveren aan de economie.

Binnen onze organisatie kunnen we hen stappen vooruit – en soms ook terug – laten zetten. Of hen helpen om door te stromen naar de reguliere economie, met de begeleiding van onze jobcoaches. Daarin zijn we uniek.

De bedrijven, organisaties en lokale overheden die kiezen voor een samenwerking met Arbeidskansen dragen dus bij aan een waardevol sociaal-inclusief verhaal.

Vier redenen waarom je voor Arbeidskansen moet kiezen

We zijn er voor onze mensen. Zij zijn de rode draad in alles dat we doen. We willen een inspiratiebron zijn voor andere organisaties en bedrijven om ook sociaalvoelend te ondernemen. Om aandacht te hebben voor hun social return on investment. En om kansen te geven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Anders werken

Altijd een job op maat mét begeleiding op maat.

Bij Arbeidskansen hebben we oog voor de talenten, noden en dromen van elke medewerker.

Anders leren

Ieders mogelijkheden ten volle ontplooien.

Bij Arbeidskansen focussen we op wat wél nog kan, niet op wat niet (meer) lukt, en investeren we in elke medewerker.

Anders groeien

Ieders potentieel ontdekken en ontwikkelen.

Bij Arbeidskansen motiveren we elke medewerker om kansen te grijpen en honderd procent te gaan voor een passende job.

Wat anderen zeggen over Arbeidskansen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoe mogen we jou helpen?

Zoek je een job in een warme, inclusieve organisatie? Wil je samenwerken met Arbeidskansen? Of heb je een vraag over onze werking? We horen graag van je!

Ontdek meer over Arbeidskansen

Onze begeleiding

Onze diensten

Over ons

Onze begeleiding

Onze begeleiding

Onze begeleiding