Onze stagiairs in de kijker

Kansen geven om te werken, leren en groeien. Dat is onze missie. We staan dan ook open voor stagiairs die werkervaring willen opdoen in een van onze afdelingen.

Ben je in het kader van je (schoolse) opleiding of begeleiding op zoek naar een stageplaats op maat? Van medewerker- tot begeleidingsfuncties staan we open voor stagetrajecten om zo mensen te laten kennismaken met onze organisatie en waar mogelijk win-winsituaties in de richting van tewerkstelling te realiseren.

Dominique Vangertruide

Dominique werkte jarenlang in de bouw, maar droomde van een job in het groen. Als inwoner van As greep hij zijn kans voor een stage dicht bij huis, op onze groendienst.

Dominique: “Ik doe mijn derde maand stage als begeleider. Op maandag ga ik naar de les. Via de VDAB volg ik een opleiding. Twee dagen per week draai ik hier mee om ervaring op te doen. En … het valt supergoed mee! Ik ga met verschillende ploegen op pad. Zo kan ik ervaren hoe elke begeleider het aanpakt. En ja, ik hoop dat ik hier na mijn stage vast in dienst mag komen.”

En raad eens? Sinds januari 2024 is Dominique in dienst als begeleider op de groendienst van Arbeidskansen!

Interesse in een stage bij Arbeidskansen? Neem dan zeker contact op met Ben Knoops via 0485 28 63 54 of ben.knoops@arbeidskansen.be. Of gebruik ons contactformulier.

Dit bericht delen

Meer nieuws over Arbeidskansen