Confectie

Van zitmeubelen en matrassen tot stikwerk voor de ruimere textielindustrie. Onze afdeling confectie klaart voor jou de klus. 

Confectiewerk met oog voor elk detail

Ons team van de afdeling Confectie heeft ervaring met stoffen versnijden en hoogwaardige textielproducten assembleren. Denk onder meer aan matrashoezen voor boxsprings, overtrekken van designstoelen en productie van sierkussens.  

We zijn uitgerust met kwaliteitsvolle stikmachines die verschillende materialen, tot en met leder, kunnen verwerken. We voeren opdrachten uit voor zowel meubelfabrikanten en stoffeerderijen als designers.  

Onze medewerkers – die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en bij ons ingezet worden op basis van hun mogelijkheden en talenten – krijgen opleiding en ondersteuning van ervaren begeleiders.  

Waarom Arbeidskansen inschakelen
voor confectiewerk?

Tevreden klanten zijn onder meer Lande Family, Polypreen en Design Atelier van den Boorn.

Goed om te weten: op dezelfde site in Dilsen-Stokkem kun je ook terecht met opdrachten voor manueel verpakken, sorteren, labelen, drukwerk vouwen, kartonnen displays opbouwen en etiketteren. We werken hiervoor samen met onze afdeling AMA (Arbeidsmatige Activiteiten, het vroegere arbeidszorg).

Meer weten?

Neem contact op met coördinator Anne-Mie Aengeveld:
annemie.aengeveld@arbeidskansen.be of 089 41 38 01.

Sfeerimpressies

Ontdek meer over Arbeidskansen