Klus- en verhuisdienst

Wat doen we?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je uit de nood helpt bij het uitvoeren van bepaalde klussen (vb. verf- en behangwerken, kleine afbraakwerken, tuinonderhoud, …) of verhuiswerken, dan ben je bij Trabajo Arbeidskansen vzw aan het juiste adres!
In samenwerking met een aantal gemeenten kunnen wij bovendien aan bepaalde klanten verlaagde tarieven aanbieden.

Hoe werken we?

Binnen Trabajo Arbeidskansen vzw staan we voor een kwalitatieve dienstverlening. Afspraken worden centraal ingepland en opgevolgd. Er is te allen tijde een aanspreekpunt bij vragen en/of problemen.
Onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid aanbod van materialen zorgen ervoor dat we garant kunnen staan voor een professionele aanpak. Het behaalde ISO 9001:2015 certificaat en ESF-label zijn een bevestiging hiervan.

Tegelijkertijd bieden we tewerkstellingskansen aan mensen die omwille van een of andere reden moeilijker terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. Hiervoor voorzien we opleiding en begeleiding zodat zij de nodige competenties onder de knie krijgen. Trabajo Arbeidskansen vzw is erkend als LDE-project (Lokale Diensteneconomie). 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende prijsofferte neem je best contact op met de verantwoordelijke:
Alken: +32 11 59 39 21 
Bilzen: +32 89 56 85 65
of via het e-mailadres info@arbeidskansen.be

Contactgegevens

Trabajo Arbeidskansen vzw
Kieleberg 21
3740 Bilzen
Route op Google Maps
Trabajo Arbeidskansen vzw
Meerdegatstraat 155
3570 Alken
Route op Google Maps

Onze website maakt gebruik van cookies om je surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Lees meer →