De DIGIdokter: vanaf nu elke dinsdagvoormiddag in Taverne De Kolonie

Al ooit gehoord van de DIGIdokter?
Bij een DIGIdokter kun je gratis terecht met al je digitale vragen, zoals:

✔ Hoe maak je online een afspraak bij de dokter?

✔ Via welke weg kun je een ticket boeken voor de trein?

✔ Hoe betaal je een koffie met Payconiq?

Vanaf 20 februari 2024 ontvangen we elke dinsdag van 10 tot 12 uur een DIGIdokter in Taverne De Kolonie. Heb je digitale vragen? Kom dan gerust langs. Een afspraak maken is niet nodig.

Meer weten over dit project? Het kadert in Digihulp GAZ: www.genk.be/digihulp.

Maak kennis met onze DIGIdokter Pieter-Jan Wouters. Hij is aan de slag binnen het project DIGIhulp van de regio Genk-As-Zutendaal.

Pieter-Jan: “Ik help mensen met hun digitale vragen. Het is niet zo gemakkelijk tegenwoordig om met alles mee te zijn. Zeker niet voor oudere of kwetsbare mensen. Ik probeer zaken dus eenvoudig uit te leggen. Vaak zijn mensen wat angstig. Ze horen over problemen zoals phishing en hacking. Maar bang zijn is niet nodig. Je moet wel je gezond verstand erbij houden natuurlijk.

Ik heb trouwens een eerdere link met Arbeidskansen. Ooit werd ik begeleid door jobcoach Petra. De job als DIGIdokter is maatwerk. Ik heb zelf ook een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals de meeste mensen die hier werken. Deze halftijdse job is perfect voor mij. Ik vind het heel fijn om mensen te helpen, want dat geeft veel voldoening.”

Dit bericht delen

Meer nieuws over Arbeidskansen