“Na mijn stage keer ik terug als vrijwilliger”

Kevin Vanlaer studeert orthopedagogie aan Hogeschool PXL en deed een academiejaar lang stage in ons dagondersteuningscentrum.

Kevin: “Ik begon aan mijn stage in september 2023 en heb hier technieken geleerd om een goede orthopedagogische begeleider te zijn. Ik vond het een hele leuke ervaring dankzij de warme mensen en de goede ondersteuning van coördinator Krista.

De cliënten namen me snel in vertrouwen. Ik had een fijne band met hen en ga hen echt missen! In de zomer kom ik met plezier enkele dagen terug als vrijwilliger. Ik ga onder meer een survivalactiviteit organiseren. We deden vorige maand een themadag rond survival in het dagondersteuningscentrum. Dat vonden de mensen heel tof. Maar … het weer was niet zo goed. Ik heb daarom beloofd om nog een survivaldag in het bos rond De Kolonie te organiseren voor hen.

Bedankt aan Arbeidskansen voor de kans en voor de leerrijke ervaring!”

Wil jij ook werkervaring opdoen tijdens een leerrijke stage? Of je handen uit de mouwen steken als vrijwilliger? Neem dan zeker contact op met Ben Knoops via 0485 28 63 54 of ben.knoops@arbeidskansen.be.

Dit bericht delen

Meer nieuws over Arbeidskansen