Onze vrijwilligers in de kijker

Onze vrijwilligers zijn goud waard! Onze coördinatoren en begeleiders zijn hen enorm dankbaar voor hun hulp. We richten dus met plezier een spot op enkele van onze vaste vrijwilligers:

Kurt Degeest

Elke vrijdag steekt Kurt Degeest de handen uit de mouwen voor Arbeidskansen. En dat nu al meer dan twee jaar. Zijn ervaring als specialist industriële netwerken en ICT is hier heel erg welkom.

 

Kurt: “Ik kom hier heel graag en ben blij dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren. Het werk is erg laagdrempelig. De organisatie staat open voor mijn ideeën en dat vind ik als vrijwilliger heel leuk.”

Kristy Perelli

Kristy Perelli is de enthousiaste dochter van Rita Box, assistent-coördinator in onze sociale taverne De Kolonie. Ze steekt regelmatig een handje toe, altijd met een brede glimlach.

Kristy: “Ik kom graag mee met mijn mama en heb veel vriendinnen hier! Ik zet alles klaar voor de taverne opengaat. Ik dek de tafels, heet mensen welkom, vraag wat ze willen drinken en sta soms ook achter de toog.”

 

 

 

 

 

 
Wil je ook graag vrijwilliger worden?

Neem dan zeker contact op met Ben Knoops via 0485 28 63 54 of ben.knoops@arbeidskansen.be. Of gebruik ons contactformulier.

Dit bericht delen

Meer nieuws over Arbeidskansen