GOB Arbeidskansen vzw

Wat doen we?

Bent u als werkgever op zoek naar een betrouwbare partner in het zoeken naar gepaste kandidaten voor bepaalde vacatures binnen uw onderneming en staat u ervoor open om, net zoals ons, kansen te geven aan mensen die het wat moeilijker hebben, dan bent u bij GOB Arbeidskansen vzw aan het juiste adres!

Wij helpen u zoeken, starten samen met u de tewerkstelling op en zorgen voor de nodige nazorg tijdens de tewerkstelling. Bovendien hebben wij als GOB de mogelijkheid om een medewerker in dienst te stellen aan de hand van een IBO+ (Individuele Beroepsopleiding voor kwetsbare werkzoekenden), hetgeen zo goed als kosteloos is voor de werkgever (voor meer info zie: https://overheid.vlaanderen.be/personeel/diversiteit-en-gelijke-kansen/individuele-beroepsopleiding-voor-kwetsbare-werkzoekenden).

Enerzijds zorgt GOB Arbeidskansen vzw voor Gespecialiseerde Opleiding, Begeleiding en Bemiddeling naar werk van werkzoekenden met een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt, met als hoofddoel het vinden van een gepaste job in het normale economische circuit. Hiertoe krijgen de deelnemers een opleiding in het centrum, sollicitatietraining, een actieve bemiddeling naar werk, stagebegeleiding, …
Anderzijds heeft GOB Arbeidskansen vzw een aanbod voor werknemers, m.n. loopbaanbegeleiding. We gaan samen met jou op zoek naar inzichten die je verder kunnen helpen in je loopbaan: met je loopbaanbegeleider denk je na over je persoonlijkheid, competenties en je loopbaandoelen. Meer info hierover bij 'Loopbaanbegeleiding'.

Hoe werken we?

Binnen GOB Arbeidskansen vzw staan we voor een kwalitatieve dienstverlening, zowel naar werkgevers, werkzoekenden als naar werkenden toe. Onze jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met verminderde kansen op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat we garant kunnen staan voor een professionele aanpak. Het behaalde ISO 9001:2015 certificaat en ESF label zijn een bevestiging hiervan.

Voor meer informatie neem je best contact op met de verantwoordelijke: +32 89 56 85 65 of via het e-mailadres info@arbeidskansen.be

Wil je meer te weten komen over het samenwerkingsverband Sherpa, samen met Alternatief vzw, BLM en Liv aan het werk? 
Kijk dan zeker dit filmpje:

Onze website maakt gebruik van cookies om je surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Lees meer →