Testimonials

Belurba

"De samenwerking blijft groeien en is voor ons allebei een win-win."

Belurba maakt urban furniture op maat. Dit bedrijf uit Hamont-Achel siert steden en gemeenten met stijlvol, duurzaam en hedendaags park- en straatmeubilair. In onze afdeling Metaalverwerking hebben ze een trouwe partner gevonden. Ondertussen kunnen onze medewerkers al over heel het land straatmeubilair gaan bewonderen waaraan ze zelf een steentje bijgedragen hebben. Van fietsenrekken in steden zoals Antwerpen en Brussel tot fietsbeugels voor mobiliteitspunten over heel Vlaanderen.

Niels Bollen, bedrijfsleider: “Arbeidskansen ondersteunt onze productie als we het zeer druk hebben. Al een jaar of vijf nu. Maar ik ken jullie en de kwaliteiten van de metaalverwerkingsafdeling al veel langer via een vroegere collega. De link is er dus al zo’n vijfentwintig jaar.”

Seppe Jansen, productieverantwoordelijke: “Het gaat vooral over lassen, boren, ponsen, zagen en plooien. Heel wat taken op het vlak van seriematige metaalverwerking dus.”

Maatschappelijke meerwaarde

Niels: “In aanbestedingen voor grotere steden of gemeenten is je samenwerking met de sociale economie soms een parameter waarop je beoordeeld wordt. Maar niet alleen daarom werken we samen met verschillende sociale organisaties. We vinden het sowieso belangrijk om sociaal te ondernemen, maatschappelijke meerwaarde te leveren en mensen kansen te geven.”

Prijsbepaling op basis van proefstuk

Seppe: “De kwaliteit van jullie werk is altijd heel goed. En als er al eens verbeterpunten zijn, dan wordt daar goed rekening mee gehouden. Bij nieuwe opdrachten laten we enkele proefstukken maken en daarop wordt dan de prijs bepaald.”

Niels: “Prijstechnisch is de samenwerking ook prima. Dat is natuurlijk belangrijk, daar moeten we eerlijk in zijn. Wij moeten als bedrijf concurrentieel kunnen blijven.”

Aangename communicatie

Seppe: “De communicatie met coördinator Yannick is heel open. Dat vind ik zeer aangenaam. Wij laten duidelijk weten wat we verwachten, hij geeft aan wat zijn mensen kunnen maken. De levertijden worden telkens gerespecteerd. En de producten die jullie afleveren zijn altijd goed in orde.”

Niels: “De samenwerking blijft groeien en is voor ons allebei een win-win. Eigenlijk ondersteunen we elkaar.”

 

Ontdek Belurba via www.belurba.com.

Of volg hen via Facebook, Instagram of LinkedIn.

Dit bericht delen