Testimonials

Sam Luwel

“De stiptheid en vlotte communicatie zijn de grote troeven”

Sam Luwel woont met haar partner en kat in Borgloon. Sinds vorig jaar rekent ze voor een proper huis op onze afdeling Huishoudhulp. Op aanraden van haar buurvrouw, die zeer tevreden was over de hulp die ze al enkele jaren kreeg.

Sam: “Irina komt om de twee weken bij ons langs. Ze is zeer stipt, werkt hard en vult haar tijd nuttig in. De eerste keer zijn we samen door alle kamers gegaan en hebben we de producten overlopen. Nu gaat zij altijd zelfstandig aan de slag en neemt ze zelf ook initiatief. Haar stiptheid vind ik een enorm voordeel.”

Snel antwoord op vragen

“Ik hou ook van de vlotte communicatie met het kantoor. We hebben vooral contact via e-mail. Als ik een vraag stel, heb ik dezelfde dag meestal een antwoord. Er is een taalbarrière tussen Irina en mij. Zij komt uit Oekraïne. Maar we redden ons met een vertaalapp. En ik weet ook dat ik altijd kan afstemmen met de coördinator als er iets niet vlot zou lopen.”

Sociaal en respectvol

“Je voelt de betrokkenheid van het kantoor met de hulpen. Zo kregen de klanten onlangs een mail met de boodschap dat alle huishoudhulpen een opleiding hadden gekregen over de veiligheid van poetsproducten en minder schadelijke alternatieven. Als klant kregen we meteen ook tips over producten die goed en minder goed waren. Aan dat sociale aspect en het respectvolle werkklimaat hecht ik veel belang. Het is duidelijk dat de huishoudhulpen een goede ondersteuning krijgen bij jullie. En dat probeer ik dan ook door te trekken in mijn eigen aanpak.”

“Kortom, ik ben heel tevreden. Over mijn propere huis natuurlijk, en ook over het harde werk en de stiptheid van Irina en de vlotte communicatie met het kantoor.”

Dit bericht delen